kandidaten

Hallo!

Mijn naam is Nazik en ik ben 34 jaar oud. Ik ben mama van Oubai (inmiddels in de eerste klas!), Nosayr ( groep 4) en Lou (groep 2).

Het lijkt mij erg leuk om een lid te worden van de medezeggenschapsraad. Ik zou graag een positieve bijdrage willen leveren aan de gang van zaken op de Pleiaden.

Het behartigen van de belangen van de leerkrachten, ouders en leerlingen lijkt mij een spannende uitdaging

 

 

 

 

 

 

Beste ouders,

Ik ben Leonie Purkins, moeder van Scott groep 4 en Maggie groep 1. Mijn kinderen gaan met veel plezier naar school en ik vind het interessant om mee te denken, kijken en luisteren naar het beleid en de keuzes die de Pleiaden maakt. Al meer dan 10 jaar werk ik bij Bibliotheek Kennemerwaard waar ik vooral bezig ben met kinderen (0-12 jaar) op het gebied van leesbevordering en mediawijsheid. Zowel in de Bibliotheek als op verschillende scholen en kinderdagverblijven. Sinds een jaar zit ik in de GMR van Stichting OPO IJmond. Super interessant allemaal én lid worden van de MR is een mooie aanvulling hierop.

Mvg Leonie

 

 

 

 

 

 

Hoi allemaal,

Ik wil mij graag even voorstellen. Ik ben Stephanie en ik ben 35 jaar oud.
Mijn zoons zitten in de groepen 7, 4 en 3.
Zelf heb ik ook op de Pleiaden gezeten, en heb een super leuke tijd gehad.

Waarom heb ik me aangemeld voor de MR?

Ten eerste we hebben de leukste school van IJmuiden en daar wil ik me ook voor inzetten. Ik zit 3 jaar bij de OR en dat is heel leuk, we hebben een leuke groep moeders en één vader. Het organiseren voor de school is heel leuk om te doen en helemaal als de kinderen blij zijn want daar doe je het vóór… De MR is heel iets anders maar ik zou graag op een positieve wijze mee denken en je mening geven over onderwerpen die te sprake komen.

Ik hoop dat ik die kans krijg

 

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Chantal Levasier geboren en getogen in IJmuiden. Ik ben 40 jaar, getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen. Onze dochter Lennox Olivia zit in groep 1/2A. Na jaren gewerkt te hebben in de gehandicaptenzorg ben ik nu fulltime huismoeder.  Ik ben een erg creatief persoon en houd ervan om lekker met de kinderen dingen te ondernemen. Daarnaast vind ik het leuk om in huis te klussen en houd ik van koken.

Ik heb mij opgegeven voor de MR, omdat ik me graag inzet voor het belang van onze kinderen en het belangrijk vind dat de stem van de ouders gehoord wordt. De basisschool is een belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling van onze kinderen en hier ligt de basis voor hun toekomst. Des te belangijker vind ik het dat onze kinderen naar een fijne, professionele en veilige school gaan. Ik vind het dan ook als ouder ontzettend belangrijk om hier een steentje aan bij te kunnen dragen.

Ik ben iemand die graag meedenkt en mee wil participeren om ervoor te zorgen dat niet alleen mijn kinderen, maar ook de kinderen van andere ouders een prettige schooltijd hebben. Daarom zal ik kritisch zijn en vanuit mijn creativiteit naar de beste oplossingen zoeken.

 

Mijn naam is Nadine Visser. Mijn dochter Mila zit in groep 4 en gaat altijd met veel plezier naar school. In het dagelijks leven werk ik op de administratie op een school in Bloemendaal en bij de Pleiaden zelf. Ook zit ik al 3 jaar in de OR van de Pleiaden. Dit doe ik met onwijs veel plezier.

Ik ben geïnteresseerd in de MR omdat ik het belangrijk vind om als ouder gehoord te worden door school. Om me te kunnen inzetten voor een prettige en veilige leeromgeving voor onze kinderen. Een plek waar ieder kind zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen. Door mijn positieve, open en eerlijke instelling hoop ik samen met het team van de MR een mooi en goed toekomstbeeld voor de school te kunnen realiseren.