Alles onder één dak!

Kindcentrum De Pleiaden biedt voor kinderen van 2 tot 12 jaar peuteropvang, basisonderwijs en buitenschoolse opvang. Voor meer informatie over onze peuter- en buitenschoolse opvang kun je bellen met Anne-Lot Weerd, Locatiemanager Partou. Zij is te bereiken via 06 – 8349 1133.

Peuteropvang

Vanaf 2 jaar is je kind van harte welkom om te komen spelen met leeftijdsgenootjes. We starten elke dag met liedjes zingen. Daarna spelen de kinderen samen en zorgen we dat ze voldoende beweging krijgen. We gaan ook graag met de groep op avontuur in de buurt. Peuteropvang bereidt kinderen voor op de start in de kleuterklas van de basisschool. Ons kindcentrum biedt een programma voor voor- en vroegschoolse educatie (VVE) dat de taalontwikkeling van jonge kinderen stimuleert. Voor de peuteropvang werken we samen kinderopvangorganisatie Partou.

Wil je je kind aanmelden? Dat kan via de website van Partou.

Buitenschoolse opvang   

In 2 lokalen van ons kindcentrum vind je de buitenschoolse opvang (BSO). Onze BSO organiseert elke dag leuke activiteiten, zoals knutselen met wasknijpers of kaaslolly’s en smoothies maken. In de speelzaal tegenover onze ruimtes spelen we bijvoorbeeld trefbal, het lijnenspel of ‘Tien Tellen in de Rimboe’. Op het plein – met klimtoestel en zandbak – kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen. En omdat de BSO in ons gebouw zit, blijven ze ook na schooltijd in hun vertrouwde omgeving.

Wil je je kind aanmelden? Dat kan via de website van Partou.

Pedagogisch medewerker aan het woord:

Van peuter(puber) tot puber.

“Ik werk als pedagogisch medewerker op de peuteropvang, vso en bso binnen dit Kindcentrum.
Het leuke hiervan is dat ik de kinderen zie groeien. En hoe groot ze ook zijn er is altijd wel tijd voor een knuffel of een high five!”

Petra – Pedagogisch medewerker Partou